Akinek a kedve dalos

2024. április 11. 18:00 · Budapest · MOMKULT | KUPOLA


Varró Dániel költő és pódiumtársai: Radványi Balázs dalnok és Balog Péter gitárművész költészet-napi műsora.

Varró Dániel verseskötetei sok-sok ezer példányban keltek már el, verseinek feldolgozásai, az azokból tartott előadások megannyi helyre eljuttatták már azt az egészen egyedi hangvételű, humorral és mély emberi érzésekkel, a mindennapok keserédes vagy éppen rendkívül komikus mozzanataival átitatott rímremekeit, amik egyértelmű védjegyévé váltak az elmúlt években, évtizedekben.
A MOMkult Kupolatermében tartott költészet napi verses-zenés találkozás olyan világba vezet, melyben a József Attila-díjas költő azokat a felnőtteket szólítja meg verseivel, akik szívesen vesznek részt költői kalandozásban, furfangos rímek kitalálásában.
Zenei partnerei Radványi Balázs, a Kossuth-díjas Kaláka együttesből jól ismert dalnok, aki az előadáson elhangzó Varró-versek zeneszerzője is egyben, valamint Balog Péter gitárművész, aki a Dalnokklub előadásainak egyik fő közreműködője.

Az előadás külön érdekessége, hogy három Varró-verset Radványi Balázs és Varró Dani közösen énekelve adnak elő, amelyre korábban még nem volt példa.

vissza